Vés al contingut

Banc d’ajudes técniques

Ajuda’ns a ajudar, dóna-li una nova vida!!
Porta’ns tot allò que ja no utilitzis i nosaltres li donarem una nova vida

Solidaritat i bé comú!!

El banc d’ajudes tècniques està dirigit a la reutilització de materials ortoprotèsic com una eina de suport a les persones amb dificultats tant de mobilitat com de prestació econòmica i per crear consciència en la comunitat.

Neix amb la voluntat de donar solució a aquelles persones que, per motius diversos, no tenen accés a productes imprescindibles per al seu dia a dia, com una cadira de rodes, un caminador, una grua o un llit articulat. D’aquesta manera, a més de promocionar i potenciar l’autonomia personal de les persones amb discapacitat o en situació de dependència de Santa Coloma, també es vol afavorir la reutilització i el reciclatge de productes de suport, perquè tinguin una vida més llarga i més útil.

El servei està pensat per a aquelles persones que puguin necessitar temporalment un producte de suport i vulguin que se’ls presti fins que es recuperin, fins que rebin els ajuts oficials o fins a disposar dels recursos necessaris per adquirir-ne un de propi.
També va adreçat a totes aquelles persones que disposin de productes de suport que ja no utilitzin i els vulguin donar a aquest Banc d’Ajudes Tècniques.

Quin és l’horari d’atenció al públic?

Dimarts i divendres: de 10:30 h a 13:00 h

El punt d’atenció al públic del banc d´ajudes  es troba al carrer Camprodon 19 al barri de Can Mariner.

Punt d’atenció
Skip to content