Vés al contingut

Cooperació internacional

Cemfis col·labora amb Amputats Sant jordi en la campanya “Per i per a la solidaritat”

Aquesta campanya posada en marxa l’any 2005, va adreçada a millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional física residents en països en vies de desenvolupament. A molts països, sigui per conflictes bèl·lics o per altres motius, no es garanteix l’accés al material necessari perquè una persona amb amputació pugui ser protetitzada i gaudeixi de les eines per dur a terme una vida normal.

Ens basem en la recollida de donacions que rebem de material tècnic en desús com ara cadires de rodes, caminadors i crosses provinents de residències, ortopèdies i particulars. Un cop el material està restaurat, li donem sortida gràcies a la col·laboració de persones i entitats vinculades a la solidaritat internacional, que s’encarreguen de portar-ho fins a destí, per lluny que sigui.

Un dels nostres principals objectius és assegurar-nos que cada peça enviada arriba a una persona beneficiaria, així doncs, quan ens arriben peticions d’altres racons del món, valorem quin tipus de material és el més adient i demanem un feedback per tal de conèixer els beneficiaris finals. En el cas de les pròtesis, per exemple, és fàcil saber on arriben les peces, ja que el material acostuma a estar matriculat, i a més, només l’entreguem si tenim la seguretat que una persona especialitzada en ortopèdia posarà la pròtesi.

Ves al contingut