Vés al contingut

Atenció social a les persones

L’acompanyament i el suport ajuden a identificar, explorar i eliminar les emocions negatives i poder enfrontar-se a la seva nova realitat.

Per això, l’acompanyem a ell, i a la seva família, en tot moment i oferim una atenció integral: social, psicològica i sanitària.

La missió de Cemfis no es limita a donar atenció a les necessitats de les persones, sinó que pretén articular noves relacions amb la societat que l’envolta per tal de treballar per una societat més justa i igualitària , és per això que oferim diversos serveis a la societat per facilitar aquesta tasca de difusió, sensibilització i treball en xarxa.

Són serveis o informacions genèrics que es presten amb la finalitat d’acostar a la societat a la nostra realitat i així fer més lleugera la barrera de gel que sovint separa la gent amb discapacitat de la resta de la societat per una manca de coneixement de la situació i de com actuar.

Què oferim a la societat?

  • Prestacions, tràmits, subvencions, terapeuta gestalt, pedagogia i logopèdia, psicologia, empoderament, violència de gènere, Tallers i sortides de temps lliure, etc…

Ves al contingut