Vés al contingut

Misió, visió i valors

A Cemfis ens comprometem de manera especial amb:

  • Compromís, eficiència i eficàcia, a les nostres accions pels drets de les persones amb discapacitat.
  • Transparència en la gestió i en les accions, que han de ser coherents amb les pròpies conviccions i creences.
  • Responsabilitat, equitat i solidaritat, amb les nostres accions cap a les persones que més ho necessiten i menys recursos tenen.
  • Honestedat, independència i igualtat per a generar credibilitat i confiança.
  • Mentalitat sense barreres, valoren una mentalitat sense barreres que ens permet avançar cap a una societat respectuosa amb la diferència
  • Professionalitat, diversitat i respecte a la dignitat de les persones. Desenvolupem amb rigor les nostres accions, valorem la cultura de l’esforç i la capacitat de cooperació.
  • Missió

    Cemfis coordina, representa i impulsa a persones amb discapacitat física i orgànica, alhora que desenvolupa una sèrie de serveis i activitats orientades als seus usuaris membre amb la intenció de millorar la qualitat de vida, la plena integració en la societat i la defensa els drets de les persones amb discapacitat física i orgànica en tots els àmbits de la vida.

    Visió

    Vol ser reconeguda com una organització de referència per la seva capacitat de representació i reivindicació dels drets de les persones amb discapacitat física i orgànica. Per a això posa al servei dels seus usuaris membres les millors capacitats professionals per garantir alts nivells de qualitat en les seves actuacions alhora que adquireix un fort compromís amb tots els seus grups d’interès per al compliment de la seva missió.

    Objectius i Valors

    Els objectius principals són la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física i/o orgànica i la plena normalització en la societat, especialment en els camps de l’accessibilitat universal, la inserció laboral, l’educació en valors i actituds, el foment de l’esport, la prevenció i la pràctica d’hàbits de vida saludables tenint en compte els sectors més febles, com els joves, que tenen problemes en accedir al seu primer treball i poca formació professional, les dones, que sofreixen una doble discriminació (com a dones i com dones amb discapacitat , els aturats, que sofreixen especialment la crisi econòmica, els nens, que són especialment vulnerables.
    Skip to content