Vés al contingut

Sensibilització a les ciutats

Volem una ciutadania responsable, activa, solidària i defensora dels drets de les persones amb discapacitat.

La sensibilització és una eina bàsica per aconseguir transformacions socials reals i a llarg termini que permetin avançar cap a una veritable normalització de les persones amb diversitat funcional. Per això és imprescindible començar amb la sensibilització dels més joves per poder aconseguir canvis importants i duradors en la societat.

Què oferim a la societat? A través de l’educació  i la prevenció es contribueix al desenvolupament d’una ciutadania responsable, activa, solidària i defensora dels drets de les persones amb  discapacitat; i també amb capacitat per aconseguir una transformació social real cap a la plena integració d’aquest col.lectiu. Per aquest motiu, Cemfis  participa en tot tipus de propostes i activitats que contribueixin a sensibilitzar la ciutadania en matèria de discapacitat.
  • L’entitat és present, per exemple: a la Taula Sectorial de persones amb discapacitat de l’Ajuntament de Santa Coloma que cada any coincidint amb la celebració de les Festes del dia Internacional de les persones amb discapacitat fa jornades de sensibilització al carrer.
  • Com a integrant a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet • Taula Sectorial de persones amb discapacitat de Santa Coloma de Gramenet, al  Consell de Dones de Santa Coloma de Gramenet, amb la Vicepresidència Consell Serveis Socials Aj. de Santa Coloma de Gramenet, a Cocemfe Barcelona, a Cocemfe Catalunya, a Cocemfe Espanya, a Cocarmi (Cermi Autonòmic i al Observatori de la Discapacitat Física organitza tallers i jornades de sensibilització i participa en l’elaboració de material audiovisual que ajudi a trencar amb barreres psicosocials.
  • Així mateix, i en col · laboració amb altres entitats i associacions, organitza tallers, debats i jornades de conscienciació en diversos municipis catalans i està present a trobades, mostres, fires, jornades i actes.
Skip to content