Vés al contingut

Com protegim les teves dades personals?

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament: ASSOCIACIO CENTRO MINUSVALIDO FISICO “CEMFIS” C.I.F nº: G59551119 Adreça postal: C/ PRESIDENT LLUIS COMPANYS 9 de Santa Coloma de Gramenet. Correu electrònic: info@cemfis.es.

2. Amb quina finalitat continuarem tractant les teves dades personals?

Tractem les dades personals dels usuaris amb la finalitat d’oferir-li l’atenció personal i cura de la seva mobilitat, i l’enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).

3. Quan temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals es conservaran durant el termini de sis (6) anys de conformitat amb la normativa comptable vigent i, si s’escau, durant deu (10) segons la normativa de prevenció de blanqueig de capitals.

4. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment que ens va oferir durant la seva recollida.

5. A quins destinataris es comunicaran les seves dades personals?

Les dades únicament no es comunicaran a cap altre entitat, excepte en casos d’obligació legal.

6. Quins són els seus drets en relació amb les seves dades personals?

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podràs sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular. Podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir els drets referits anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@cemfis.es. Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, pots adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Ves al contingut